Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek IPSO önkiszolgáló mosoda

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
IPSO önkiszolgáló mosoda PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2016. március 10. csütörtök, 12:29

Páratlan szakértelem, megbízható érmés gépekre alapozva

Ipso önkiszolgáló mosoda Ipso önkiszolgáló mosoda

Az IPSO szerte a világon a legmegbízhatóbb márka az önkiszolgáló mosodai szektorban. Több száz befektetőt és szolgáltatót indítottak már el az önkiszolgáló mosodák létrehozásában, saját tulajdonú üzleti modellként megvalósítva.

 

Ipso, az önkiszolgáló mosodák szakértője - franchise díj nélkül

Ipso official partner - Bepatek Kft. Ipso official partner - Bepatek Kft. Az IPSO mosodai berendezések valamennyi típusa készül érmés verzióban, s a gyors, hatékony, rendkívül korszerű vezérléssel ellátott ipari mosógépek és szárítógépek népszerűek a végfelhasználók körében.
Az IPSO franchise díj nélkül adja át szakmai tudását az önkiszolgáló mosoda létrehozásához, s a számos európai és amerikai referencia tanúskodik azok nyereséges működéséről.

Cégünk önkiszolgáló mosodák tervezését, szolgáltatók, intézmények (kollégiumok) számára is végzi. A mosoda kialakítását a legmodernebb automata központi fizető berendezéssel tudjuk felszerelni, kifejezetten önkiszolgáló mosodák számára tervezve.


Mi tesz egy érmés mosodát vonzó üzleti lehetőséggé?

  • A befektetés megtérülése (ROI) magas
  • A recesszióval szemben ellenálló beruházásként egy önkiszolgáló mosodát gyakorlatilag nem érint a gazdasági lelassulás
  • Egyedülálló üzleti modell, amely nagyon kis mértékű irányítást, illetve kisszámú személyzetet igényel
  • A fix költségek, a szolgáltatás készpénzben történő előre kifizetése és a franchise díj nélküli működtetés mind hozzájárulnak az önkiszolgáló mosoda vonzerejéhez
  • Az ügyfélbázist jelentő lakásbérlők száma évről-évre növekszik Európa szerte
  • Időtakarékos kényelmi megoldás az ügyfél számára


Az Önnek megfelelő megoldás

Az IPSO csak mosodákkal foglalkozik. Az iparágat töviről hegyire ismeri, és MI az IPSO támogatásával minden szakértelmünket, erőforrásunkat és innovációnkat arra fordítjuk, hogy Magyarországon vezető mosodaipari megoldásokat nyújtsunk vevőinknek.

Miért az IPSO?

A költségek nem mehetnek annak rovására, hogy Önök napról napra minőségi önkiszolgáló mosodai szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek.

SMART COST CONTROL - az IPSO berendezések olyan "okos" megoldásokkal vannak kifejlesztve, amelyek biztosítják a költségek alacsonyan tartását, így az üzleti befektetés minél gyorsabb megtérülését, és nyerességességét.
Munkaerő, közművek (víz, energia), mosószerek - minden költségtípusra rendelkeznek az IPSO mosodai berendezések egy hozzáadott modullal, fejlesztéssel, amelyeknek a vezérlések beállításán keresztül történő használatával biztosított az üzemeltetési költségek csökkentése.

  Smart Wave - Okos mosás Ipso újítás Smart Wave - Okos mosás Ipso újítás Smart Iron - Okos vasalás Ipso újítás Smart Iron - Okos vasalás Ipso újítás Túlszárítás gátló technológia - Ipso Túlszárítás gátló technológia - Ipso Aries vezérlés - Ipso Aries vezérlés - Ipso

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.