Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Termék, Technológia Új F-szériás vegytisztító gépek

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Új F-szériás vegytisztító gépek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rákos Csaba   
2010. március 10. szerda, 00:00

Drasztikusan csökkentett energiafelhasználás!

Firbimatic F10
 
Pár hónapja a Firbimatic, a jól ismert vegytisztítógépek gyártója bemutatta az új gazdaságos gépeit, amelyek 3 különböző méretben készülnek, 10,12 és 15 kg-os kapacitással.
Ennek az F-szériának számos előnye van és felváltja az Eco-vonalbeli perklóros vegytisztítógépeket.
Az új konstrukció legfőbb célja volt, hogy eleget tegyen a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak, a legjobb tisztítási eredményeket érje el a lehető legalacsonyabb fogyasztási költségekkel és a karbantartás leegyszerűsítésével.

Firbimatic F15 Az F 10, F 12 és F 15 elérhető 2 tartályos nagy és vékony-vonalú verzióban, és 3 tartályos verzióban is (mint az Eco sorozatbeli szériáknál).A legújabb számítógépes technikával és számtalan választható extrával látták el, az ügyfelek különleges igényeinek megfelelve.

Az F-sorozatbeli gépek meglehetősen hasonlóak mint az Eco-Line-beliek ; például a 10 kilogrammos vékony-vonalú gép befér egy 1 méter széles ajtón keresztül, ezáltal könnyűszerrel elhelyezhető az üzemben, vagy üzletben.

Eco-Line-nal összehasonlítva az új modellek sok előnyt nyújtanak a teljesítmény tekintetében, köszönhetően az új koncepciójú külső kezelőgombnak (rövidebb szárítási ciklusok, egyszerű tisztítás, oldószerszivattyú jobb védelme), a kör alakú oldószer adagolónak (gondoskodik a jobb öntisztításról), és az új görgő típusú hűtő kompresszornak.

Az új szerkezet miatt az elpárolgás és szárítás miatti energiafogyasztást le tudták csökkenteni 20 és 30 % közöttire.

Ezek az előnyök ugyanazért az árért elérhetőek!

Időközben az F-sorozat gyártását szintén kiterjesztették multi oldószer gépmodellekre (melyek alkalmasak különböző alternatív oldószerekhez, mint KWL a perklór helyett).

A Firbimatic biztos benne, hogy végfelhasználói értékelni fogják ezt az újítást.
 
Érdeklődése esetén keresse a Bepatek Kft. értékesítő kollégáit a 06-23-521-521-es telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.
 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.