Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Termék, Technológia Minimális fogyasztás, maximális teljesítmény

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Minimális fogyasztás, maximális teljesítmény PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. február 22. péntek, 00:00

SmartWave: Az okos-mosás technológiája

Smartwave IPSO okos mosás IPSO töltet súlyautomatika

Az IPSO mosodai gépekhez 2012-ben fejlesztettek ki egy, a piacon egyedülálló technológiát, a mely textília egyedi vízfelvevő képessége szerint határozza meg, hogy mennyi vizet töltsön a mosáshoz.

Egy töltet-súlyautomatikán alapuló egyedülálló technológia, amely a mosási ciklus indulásakor automatikusan meghatározza a textília vízelnyelő-képességét, és ennek alapján szabályozza a vízszinteket a mosás minden szakaszában.

Ipso smartwave Ipso smartwave Amikor tisztításról van szó, nincs két olyan anyag, amelyet egyformán kell kezelni. A SmartWAVe az egyetlen technológia a piacon, amely igazán foglalkozik ezzel a problémával. Más gyártók egy automata súlymérő rendszert alkalmaznak, hogy meghatározzák, mennyi vizet kell használni. A SmartWAVe szabadalmaztatott és precíziós műszaki technológiája, amely a vízfelvevő képesség (Water Absorption Verification) ellenőrzésén alapul ezt egy lépéssel tovább viszi.

Ez a tulajdonság része az eredeti Cygnus vezérlésnek és minden „D-Line” mosó-csavarógép standard részét képezi.

Az IPSO új D-line sorozatú gépei (HD, WD) ezzel a technológiával bővültek, és ennek eredményeképpen csökkentik a vízfogyasztást, az energiafelhasználást, a mosószerfogyasztást és a mosási időt. A vízmegtakarítás akár 32%-os is lehet.

Szavazzon! Ön számára mit jelent az okos-mosás technológiája?

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.