Ön itt van most:

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Fémtisztítógépek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2013. augusztus 05. hétfő, 12:26

Orvosi és precíziós műszerek tisztítása

Firbimatic fémtisztítógép

A olasz vegytisztítóiról ismert Firbimatic vállalat fémtisztítási üzletága professzionális berendezéseket kínál, amelyek az oldószerrel történő zárt rendszerű, ipari fémtisztítást olyan ideális technológiával hajtják végre, amely a lehető legmagasabb szintű kezelést a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségekkel végzi.
A fémtisztítók standard és speciális verzióban is elérhetőek, klórozott oldószeres működésűek egyaránt megtalálhatóak, (perklóretilén, metilén-klorid, triklór-etilén) úgymint az alifás szénhidrogénnel és a módosított alkohollal működőek.

Mielőtt megoldást javasolnak alaposan elemzik a konkrét elvárásokat, esettanulmányokon, és előmosási eljárásokkal tesztelik a megfelelő lehetőségeket.

Habár a használt oldószerek különböző típusúak, a tapasztalat azt mutatja, hogy még a legmakacsabb szervetlen szennyeződést is sikeresen el lehet távolítani sorozatban alkalmazott hideg-meleg fürdőben. A további zárt környezetben történő szárítással alapvetően az összes oldószer az alkatrészeken vagy a rendszerben visszanyerhető és így nincs fogyasztás.

Firbimatic fémtisztítógép A Firbimatic oldószeres fémtisztító rendszerekkel különösen hatékonyan tisztíthatóak a geometriailag bonyolult alkatrészek, a zsákfuratok, az átmenő furatok, hegesztett alkatrészek, amelyeket, köszönhetően a permetező, áztató és gőzölő fázisoknak el lehet érni. A szilárd szennyeződések, mint por, forgács, és szervetlen sók hatékonyan eltávolíthatóak a gépi mosási funkció és a kiválasztott mozgatási mechanizmus kombinációjával, a legmegfelelőbb szűrőrendszerrel párosítva.

Kiváló tisztítási hatékonyság érhető el a nem fém anyagok, különösen a repülésben használt szintetikus műanyagok, valamint az orvosi és egyéb precíziós műszerek esetén, a megrendelő igényei szerint esetről-esetre testre szabva a felépítési és szerkezeti szempontokat, különös figyelemmel az elrendezési és szerkezeti egyszerűségre, elsősorban hegesztett rozsdamentes acélcsövek és egyedi felületkezelés alkalmazásával (teflon bevonat, galvanizálás stb).

A fémtisztítógépekkel kapcsolatos érdeklődés esetén a Bepatek Kft munkatársai várják jelentkezését!

www.bepatek.hu
Tel: 06-23-521-525

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.