A legjobb érzés: ha a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a közgyűlését IPSO referencia szállodában tartja

A BEPATEK Kft. 2011 óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének, melynek idei őszi közgyűlésének a megújult bükkfürdői Caramell Premium Resort**** Superior adott otthont. Haza tértünk, hiszen az IPSO prémium gépei, mosó-csavarógépek, szárítógépek és egy vasalóhenger 2013 óta üzemelnek a szálloda mosodájában.

Csányi János értékesítő munkatársunk a BEPATEK – IPSO standjánál tájékoztatta az érdeklődőket a legújabb berendezésekről, technikai újdonságokról, mint a SmartCLEAN nedves tisztítási technológia, melyről a későbbiekben részletesen beszámolunk.

A közgyűlés témái közt szerepelt az aktuális adózási kérdések mellett a Tripadvisor-ral való együttműködési lehetőségek kivesézése Helena Egan globális igazgató segítségével, de helyet kapott Kovács István előadásában a munkaerőhiánnyal kapcsolatos MSZÉSZ felmérés eredménye is, s még egy kutatási beszámoló, amely a fluktuáció, munkaerőhiány okait tárta fel a szegmensben.

A rendezvény a színvonalas előadásokkal tele napok után gálavacsorával zárult, melyen egy fiatal bűvész tett tanúbizonyságot tehetségéről.

Tekintse meg további kiemelt szállodai referenciáinkat.