A düsseldorfi székhelyű sörfőzde az “Eredeti Schlüssel Alt” specialitásáról ismert. Nagy értéket tulajdonítanak a válogatott alapanyagoknak és az aprólékos főzési folyamatnak, ahogy ez itthon is fellelhető. A cég 50 éve használja a CERTUSS gőzkazánjait.

A “Zum Schlüssel” mikrosörfőzdében a sörfőzés minden folyamatában CERTUSS gőzfejlesztőket használnak. A gőzfejlesztők a sörlé főzésére, valamint a hordók tisztítására szolgálnak. A gőzfejlesztőket melegvíz előállítására is használják. Az ellátás egy jól szigetelt csőrendszeren keresztül történik az egész sörgyárban.

Dirk Rouenhoff sörfőző mester nagyon elégedett a CERTUSS ügyfélszolgálatával, és boldog, hogy olyan beszállítót talált a régióban, amely a minőséget és a regionális jelleget ötvözi.

A CERTUSS gőzfejlesztők a söripari képzésem óta kísérnek. Azóta mindig pozitív tapasztalataim vannak a különböző sörfőzdéknél a berendezésekkel kapcsolatban.

A CERTUSS ismeri a sörfőzdék gőzfejlesztőivel szemben támasztott követelményeket, és termékét optimálisan a saját igényeikhez tudja igazítani. Az ügyfélszolgálat nagyon figyelmes és zökkenőmentesen működik.

DIRK ROUENHOFF, sörfőzőmester és kiemelt képviselő véleménye.

A sörgyártáshoz földgázfűtésű CERTUSS UNIVERSAL sorozatú gőzfejlesztőt használnak, melynek gőzteljesítménye akár 500 kg/h.

Jelenleg 500 kg/h gőzteljesítményre van szükség olyan folyamatokhoz, mint a sörléfőzés, a hordótisztítás és a melegvíz előállítása.
Az ügyfél specifikációi alapján a CERTUSS nagyszerű megoldást kínál a sörfőzdék számára teljes csomagjával, beleértve a gyors gőzfejlesztőket és a figyelmes ügyfélszolgálatot.