Családbarát és etikus – kell ennél több?

November a mi hónapunk! Két igazán elismerő díjjal jutalmazták meg a Bepatech Kft.-t. A hosszas munka gyümölcse beérett, büszkén jelenthetjük, hogy Üzleti Etikai Díjban és Családbarát Vállalat Mentorszervezet Díjban részesültünk. Részletesebb információkért olvassa el cikkünket!

MENTOR DÍJ


2018-ban elnyertük az év Családbarát Vállalata Díjat kisvállalat kategóriában, ami azóta is hatalmas megtisztelés számunkra. A munkánk azonban nem állt itt meg, 2019 óta Mentorszervezetként a közösség tagjaként dolgozunk. Munkánk gyümölcseként büszkén oszthatjuk meg Önökkel, hogy idén A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát Vállalat 2023 Mentorszervezete lettünk.

Családbarát Vállalat 2023 Mentorszervezete Díj

Ezzel bizonyítva, hogy cégünkön belül sokat teszünk a családbarát munkakörülmények megteremtésén. Egészséges, barátságos és környezetbarát munkahelyet és munkafeltételeket biztosítunk munkavállalóink számára és mindent megteszünk a jó munkahelyi légkör és a kollégák fejlődése érdekében.

Elsődleges célunk bátorítani a kisvállalatokat arra, hogy merjék megpályázni a
Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát díját, ehhez kívánunk
háttérsegítséget nyújtani tapasztalataink megosztásával, tájékoztatni a cégünkben
bevezetett családbarát intézkedések hatásáról, illetve jógyakorlatainkról. Gyakorlatias,
hasznos tanácsokkal kívánunk szolgálni a pályázatra való felkészüléshez. Szeretnénk
megmutatni, hogy kis költségvetéssel is lehet nagy, látványos lépéseket tenni a
családbarátság érdekében. Továbbá teret szeretnénk adni a közvetlen kérdezés
lehetőségének, a személyes konzultációnak.

Weboldalunkon keresztül lehetősége van csoportos vagy egyéni mentorálás közül választani. Erre ITT tud jelentkezni.

Bátor kisvállalatok számára a bepaTech Mentorprogramról bővebb információ kérhető a marketing@bepatech.hu email címen.

Sötét Réka új marketing asszisztens kolléganőnk a díjjal

ÜZLETI ETIKAI DÍJ


Idén mindössze 10 díjazott cég közül a BEPATECH Kft. is átvehette az Üzleti Etikai Díjat. A 42 tagú zsűri, akik az előző években díjazott cégek vezetői, nekünk ítélték az üzleti élet egyik legrangosabb elismerését.

Horváth- Vitéz Éva marketing menedzserünk az átvett díjjal

Az üzleti etikus jelzőt ugyanis örökre adják az alapítók (Demcsák Mária és László Ervin). A díj kötelez arra, hogy példamutató felelősséggel álljunk mindig helyt az üzleti életben. A tisztességes, felelős üzleti magatartás ugyanis egy értékrend, ami évente nem változik. Nem lehet lecserélni pillanatnyi érdekek miatt. Csak az alapítók vonhatják vissza a titulus és logó használatának jogát.

Idén 100 pályázati felkérést adtak ki az alapítók a díjra jelöltek között. 54-en éltek is a felkéréssel. Csak pályázati felkérés birtokában lehet pályázni az üzleti etikus jelző viselésére. A magas színvonalat mutatja, hogy 17 pályázat a zsűritől egy-egy pont eltéréssel egyforma magas pontszámokat kapott.

A 10 nyertes vállalat vezetői, munkatársai

Mintegy 130 élő, működő üzleti etikus céghez 2023-ban újabb 10 csatlakozott, melynek elkötelezett tagja mostantól vállalatunk is.