Hungarikumok – nemcsak a BEPATECH ügyfelei között

Immár sokadik éve szokássá vált a BEPATECH Kft-nél, hogy csapatépítő hétvégéjét szakmai programmal is fűszerezi. Idén sem volt ez másként, hiszen vendéglátónk volt többek között a lakitelki Hungarikum Liget, ahol több bepaTech mosodaipari berendezés is üzemel, két mosodában. A hivatalos márkaszervizt is cégünk látja el mindkét helyszínen.

2015-ben kezdődtek meg a helyi Népfőiskola Alapítvány meglévő épületeinek felújítási munkálatai, majd kis idő múlva új épületekkel is gazdagodott a terület, új nevén a Hungarikum Liget!

Így a széles Alföldön, a Tisza mentén, ahol a magyarság csúcsteljesítményei, hungarikumok várják a látogatókat.

A Liget számos kikapcsolódási lehetőséggel várja a látogatókat, legyenek akár egy napra érkező vendégek, akár szállást foglalók a terület valamely csodaszép, különböző komfortú szálláshelyén. A gyógyfürdőt kedvelőknek sem kell elhagyniuk a Ligetet egy kellemes fürdőzés érdekében, és a sport szerelmesei is megtalálhatják számításukat. Kiváló lehetőség nyílik a nálunk még különlegesnek számító footgolf kipróbálására.

A Hungarikum Ligetben két mosoda is üzemel, ahol 13 bepaTech által értékesített, megbízható mosodaipari berendezés üzemel. 2011 óta vagyunk jelen a Népfőiskola életében különböző gépeinkkel, úgy mint gázfűtésű prémium szárítógép, mosó-szárító torony, 24, 28 kg kapacitású prémium mosógépek,  elektromos fűtésű ipari kalanderek, valamint az idei évben újonnan telepített gázfűtésű TOLON – bepaTech TTD40 típusú szárítógép. Ez utóbbiról bővebb tájékoztatást nyújtunk korábbi cikkünkben.

Folyik a munka a mosodában