Philadelphiából Windsorba – új CERTUSS központ nyílik Amerikában

A gőzkazánrendszereket gyártó családi vállalkozás 1957-ben indult Németországból. Azóta több mint 130 országban, több mint 16 000 berendezést üzemeltet szerte a világban. Amerikai székhelyét a közelmúltban áthelyezte a Connecticut állambeli Windsorba. A vállalt több évtizedes történetében ez egy újabb fontos mérföldkő.

CERTUSS – amely 2015 óta van jelen az Egyesült Államokban- sok évnyi philadelphiai tartózkodás után 2023 márciusában nyílt nappal ünnepelte az új észak-amerikai központ megnyitását.

33 és 27 BHP teljesítményű kazános gőzrendszerrel rendelkező Gőzakadémia rendkívül felszerelt. Éppen ezért számos iparági eseménynek ad otthont, beleértve a képzéseket és termék bemutató eseményeket, amelyek az élő tűzvédelmi oktatásra, a megelőző karbantartásra és szervizekre, a víz kondicionálásra, az indításokra, az üzembe helyezésre és egyéb tréningekre összpontosítanak.

“Azok a képviselők, ügyfelek, mérnökök vagy vállalkozók, akik eljönnek ebbe a létesítménybe, “CERTUSS oktatást” kapnak – vagyis megismerkednek a CERTUSS egyedi jellemzőivel; a berendezésünk alapvetően biztonságos kialakításával; és azzal, hogy hogyan lehet javítani a kazánrendszer általános hatékonyságát, hogy energiát, vizet és vegyi anyagokat spóroljanak meg”

– mondta Holger Deimann, a CERTUSS Amerika elnök-vezérigazgatója.

“A 8000 négyzetméteres telephelyen mindenféle pótalkatrész megtalálható a több száz amerikai ügyfelünk számára”

“Mostantól minden alkatrészt Connecticutban tárolunk, ezzel növelve az ügyfeleinknek nyújtott támogatás minőségét, valamint csökkentve az leállási időt.”

– mondta Shawn Hartigan, a CERTUSS terméktámogatási menedzsere.

A létesítményt úgy tervezték, hogy segítse az ügyfeleket a maximális hatékonyság és termelékenység elérésében. A Bradley Hartford Nemzetközi Repülőtér (BDL) szomszédságában és számos szállodai szálláshely közelében található, így a megrendelők számára könnyen elérhető.

“A CERTUSS első kézből való megtapasztalása, valamint a készülékeink működés közbeni megérintése és tapintása meggyőz mindenkit, akinek nagynyomású technológiai gőzre van szüksége, és azt a leghatékonyabb és legokosabb módon szeretné előállítani.”

“Ezzel a létesítménnyel most már a hagyományos kazánok világában is hatást fogunk gyakorolni, és szélesebb közönségnek tudjuk bemutatni a CERTUSS termékeit.”

– mondta Deimann.

Akár az ügyfelek vagy vállalkozók szeretnék bővíteni tudásukat saját gőzfejlesztő rendszereikkel kapcsolatban, akár karbantartási vagy javítási segítségre van szükségük, vagy egyszerűen csak naprakészek szeretnének maradni a legújabb ipari trendekkel kapcsolatban, a CERTUSS America alkatrészraktára és képzési létesítménye a tökéletes hely számukra. A gőzfejlesztés jövője a connecticuti Windsorban landolt. A CERTUSS rep Power & Process Inc. tulajdonosa, Dan Varrone hozzátette:

“Az, hogy a CERTUSS America központja itt van Connecticutban, fellendíti az üzletünket ezzel a hihetetlen termékkel, és büszke és boldog vagyok, hogy a csapatom és én a CERTUSS-szal dolgozunk és képviseljük ezt a márkát.”

Forrás: https://www.certuss.com/en/