Kiállításon az új TOLON berendezésekkel

A BEPATECH Kft. évek óta tagja a Magyar Éttermek és Szállodák Szövetségének, illetve a Textiltisztító Egyesülésnek. Fontosnak tartjuk a tagságot, hiszen így közvetlen kapcsolatban lehetünk azokkal az intézményekkel, jelen esetben szállodákkal, éttermekkel, akik számíthatnak cégünkre új ipari mosodai berendezések és a szervizmunkák területén. Kiállítóként mindkét szervezet éves rendezvényén részt vettünk az újonnan piacra kerülő TOLON mosodai berendezések bemutatásával.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2023. november 14-én és 15-én a Balatonfüred Kongresszusi Központban rendezte meg LVIII. Közgyűlését.

A BEPATECH standja az MSZÉSZ idei Közgyűlésén

Közel 70 társult tag kiállító és közel 200 regisztrált szállodai szakember jelenlétével vette kezdetét a program. Az előadások során, a beruházásokat támogató hitelprogramok, a bankkártyás csalások megelőzése, a szállodaipari bérpiac és az új hulladékgazdálkodási rendszer aktualitásai kerültek fókuszba a szakértők által.

A részletes összefoglalót ITT olvashatja.

Rákos Csaba ügyvezető  (jobbra) és Csányi János értékesítési vezető a Textiltisztító Egyesülés éves találkozóján

A Textiltisztító Egyesülés 2023. november 8-án tartotta meg XVI. Országos Textiltisztító Konferenciáját. A konferencia bevezetőjeként Király Valéria, a Textiltisztító Egyesülés igazgatója köszöntötte a vendégeket, majd Zura György, a Textiltisztító Egyesülés egyik alapítója és a szakma nagy tiszteletben álló szakembere nyitotta meg. A konferencián számos érdekes és hasznos előadás hangzott el.

Olvassa el az összefoglalót ITT.