Nedves tisztítás és a COVID-19

A nedves tisztítás az egyetlen megoldás a mosodai piacon, amely garantálja a kényes textíliák fertőtlenítését az anyag sérülése nélkül. 

A Covid-19 megjelenése világossá tette a textilek mosásának és fertőtlenítésének fontosságát a baktériumok és vírusok megfelelő eltávolításának garantálása érdekében. Ez az új helyzet valódi kihívást jelent a vegytisztítók és a mosodák számára, mivel az érzékeny textilek mosásának leggyakoribb módja, a vegytisztítás nem garantálja a textilfertőtlenítés sikerességét. A hagyományos vízben történő mosás ebben az esetben sem hatékony, mivel a víz magas hőmérséklete, amely a fertőtlenítéshez szükséges, károsíthatja a ruhaneműt.

Ilyen körülmények között a bepaTech gépei úttörőek az iparban, mivel határozottan elkötelezettek vagyunk a nedves tisztítás, mint a vegytisztítás fenntartható alternatívája mellett. Ez az innovatív nedves tisztító eljárás kifejezetten a mosás végső minőségének védelmére, gondozására és javítására szolgál, miközben garantálja a vírusok és baktériumok teljes megsemmisítését. Ez jelenleg a piacon elérhető egyetlen rendszer, amely képes a legkényesebb textíliát fertőtleníteni anélkül, hogy azt megsértené, biztosítva ezzel azok tartósságát. Ez a módszer egy átfogó kezelésből áll, amely a legkényesebb textilt ápolja anélkül, hogy kémiai oldószerekre lenne szükség. Biológiailag lebontható mosószerrel tisztít, amely mentes a környezetre káros alkotóelemektől, például a tetraklór-etiléntől, a szénhidrogénektől és hasonlóktól, amelyeket a vegytisztításban használnak.

Összeegyeztethetőbb a textiltípusok szélesebb skálájával, mint a vegytisztítás, mert a szövetek 97% -ánál használható. Amellett, hogy a mikroorganizmusok teljes fertőtlenítését biztosítja, a gépek nedves tisztító rendszere kiváló eredményeket kínál vállalkozása számára, mivel drasztikusan csökkenti a beruházás és a mosás költségeit, akár a felére is, a gyártó cég számításai szerint. A nagy fordulatszámú HS mosógépek által kínált mosási programok rövid időtartama, azt jelenti, hogy a nedves tisztítás során a víz- és energiafogyasztás jelentősen kevesebb, mint száraztisztítás esetén. Ezeknek a gépeknek ergonómikus kialakítása is van, alig igényelnek karbantartást, és tartalmazzák az Inteli vezérlőrendszert, amely lehetőséget kínál a mosási és szárítási ciklus paramétereinek adaptálására, testreszabására és programozására a nedves tisztítás során. Keresse a WETCleaning Ready ikont, ha olyan HS gépet szeretne, amely nedves tisztításra is használható.

IY Prémium típusú gépeink esetén is elérhető a nedves tisztításra alkalmas verzió, 11, 18 és 28 töltetkapacitású mosógépeknél. Előny, hogy ezek a berendezések egyaránt használhatóak normál és nedves tisztításra is. Ez ideális lehet szállodák, mosodák számára, mert egy – egy adag speciálisan kezelendő szennyessel nem szükséges vegytisztítóba menni, időt, pénzt kímélve helyben megoldható a probléma. IY gépeinknél a SoftWash WET Cleaning technológiát kell keresni.