Új férfi a csapatban

2020 inkább hozott rossz dolgokat, semmint jókat a cégek, emberek életében. Mi egy örvendetes hírrel szeretnénk zárni az évet, mert egy új élet születése mindig örömet jelent. Kolléganőnk, Németh-Flikinger Anna hamarosan világra hozza második gyermekét, így megköszönve szorgalmas, az utolsó hónapokban is kitartó munkáját, tőle kis időre megválunk. Szerviz részlegünk menedzseri feladatait új munkatársunk, Kovács Péter fogja ellátni, alábbi összeállításunkban róla tudhatnak meg többet olvasóink.

  1. Már pár hónapja a BEPATEK csapat tagja vagy, hiszen a betanulási folyamat már korábban megkezdődött. Hogy érzed magad nálunk?

Mindenki nagyon segítőkész és érzem, hogy bizalommal fordulhatok hozzátok, hogyha segítségre van szükségem. Szokatlanul pozitív és megnyugtató az a tény, hogy a célok érdekében mindenki a megoldáson közösen gondolkodva azon dolgozik, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

  1. Honnan, milyen területről érkeztél a BEPATEK-hez?

Mondhatjuk, hogy a kereskedelemben dolgoztam ez idáig, noha sosem a frontvonalon a közvetlen értékesítéssel, annál inkább az ügyfelek kiszolgálásának biztosításával. Étteremvezetőként a megfelelő erőforrás, a megfelelő árukészlet, és az étterem napi üzemeléséhez szükséges operatív szükségletek megteremtése volt a dolgom. Ezt követően a logisztika területén raktárvezetőként dolgoztam, stratégiai és operatív szinten feladatom volt annak megszervezése, hogy a megrendelt alkatrészek időre jussanak el az ügyfelekhez. Később ugyanitt, már a szállítmányozási részlegen a sofőrök és szállítmányozók munkájának teljes körű menedzselése, az optimális munkavégzéshez szükséges háttér megteremtése volt a feladatom.

  1. Mi fogott meg a BEPATEK-ben? Miért adtad be a jelentkezésed a pozícióra?

A cég arculata a hirdetés áttanulmányozása után ugyanazt a képet tükrözte, amit az álláshirdetés.Ez bizalomgerjesztő volt számomra. Mióta itt dolgozom szintén ugyanezt a bartáságos, ügyfélközpontú gondolkodást tapasztalom, amihez ráadásul egy jó csapat is társul. Ez csak megerősítette az első benyomásomat.

  1. Ha a közeli ismerőseidet kérdeznénk, mit mondanának, milyen ember Kovács Péter?

Ez egy nehéz kérdés számomra, mivel ha azt kellene elmondanom, mit mondanának mások rólam, akkor mások fejével kellene gondolkodnom, amit nem szeretek. Inkább megkérdezem, mit gondolnak. Ebből következik, hogy nem szeretem a kimondatlan dolgokat és a mindennapjaimat azzal a logikával próbálom élni, hogy „az vagyok, amit mondok, és azt mondom, ami vagyok.” Hiszek abban, hogy mindent meg lehet beszélni. Mindezek mellett hiszek a pozitív gondolkodás erejében, és abban, hogy egy „kérem” vagy egy „köszönöm” rengeteget lendít előre az ember kapcsolataiban.

  1. Milyen értékeket tartasz fontosnak az életben és miért?

Számomra az egyenesség a legfontosabb. Ez igaz a szerelemre, baráti kapcsolatokra, minden nemű emberi kapcsolatra. Azt gondolom, hogy az életünk színterén minden történés elfogadható, csak van, amihez kevesebb, van, amihez több idő szükséges. És itt ismét nem csak a negatív dolgokra gondolok, a pozitív dolgokat ugyanúgy meg kell tudni élni. Erről mindig az jut eszembe, amikor az első 10 km-t futottam le egyben, és egy hónappal később is kételkedve beszéltem róla, hiszen akkor az nekem újdonság volt, hogy meg tudom csinálni. Aztán idővel természetessé vált.

 

Villám ötös:

  1. Amivel Péter kikapcsolódik:

“Sport, zene”

  1. Ilyen környezetben érzi jól magát Péter:

“Rendezett”

  1. Péter kedvenc tárgya:

“Az óráim.”

  1. Házias ételek vagy gourmet étterem?

“Házias.”

  1. Péter mottója az élethez:

“Sok ilyen van:

Az vagy, amit megeszel.

Azon vitatkozni hogy, hogy nem lehet, pont annyi energiát emészt fel, mint azon gondolkodni hogy, hogy lehet.”