30 év, közel 30 helyszín

Partnereink megszokhatták, hogy minden évben invitáljuk őket valamelyik referencia helyszínünkre, ahol megismerkedhetnek a képviselt márkáink újdonságaival és megtekinthetik az IPSO berendezéseket működés közben. Tesszük ezt azért, mert fontosnak tartjuk, hogy meglévő és leendő ügyfeleink testközelből ismerjék meg azokat a mosodai géptípusokat, amiket vásárolni szándékoznak, vagy csak érdeklődnek, terveznek.

Wellamarin Hotel Zamárdi mosodalátogatás – 2012

Tudjuk, hogy sokszor nagy dilemma a megfelelő berendezés kiválasztása, hiszen felelősséggel jár a hosszú távú tervezés. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a partnertalálkozók szervezésével.

Jövő évben lesz 30 éve, hogy a BEPATEK Kft. égisze alatt forgalmazzuk mosodaipari berendezéseinket, képviseljük a belga IPSO márkát. Idő közben bővült termékpalettánk, így a holland VEGA gyár nagyipari gépeit is megismerhetik partnereink. A rendezvények meghívott vendégeink számára ingyenesen látogathatóak, s úgy gondoljuk, érdemes megragadni a lehetőséget, hiszen a berendezéseket már régebb óta használó partnerekkel is tudnak ilyen alkalmakkor beszélgetni.

Ebéd a pannonhalmi Viator Apátági Étterem és Borbár-ban a mosodai partnerlátogatás zárásaképpen
Országos Büntetés-végrehajtási Intézet , Szombathely, mosoda

Jelenleg évi két mosodai találkozót szervezünk, lehetőség szerint egy-egy szállodaipari szereplőhöz, valamint igyekszünk valamilyen szempontból érdekes helyszínt találni. Így került be az „úticélok” közé a Pannonhalmi Apátság, ahol 28 éve mosnak gépeinkkel, a Paksi Atomerőmű, vagy a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet mosodája. Ez utóbbi különösen érdekes, hiszen egy tavalyi projektnek köszönhetően a mosoda gépparkja újabb, higiénikus ipari berendezésekkel is bővül a BEPATEK által. Magyarországon közel 100 szálloda használja az IPSO gépeit, közülük meglátogattuk már a Wellamarin Hotel Zamárdi-t, A Kempinski Hotel Corvinus-t, a balatonfüredi Flamingó Wellness és Konferencia Hotelt, Hotel Délibábot, a Hotel Atlantis-t Hajdúszoboszlón, a cserkeszőlői Aqua-SPA Hotelt, 7Seasons Apartments-t, a Park Inn Sárvárt és legutóbb a Hotel Füred**** szállodákat.

7Seasons Apartments, mosodalátogatás, 2016

 

Szám szerint céges szinten a 25. találkozónkat szerveztük meg most, így évfordulónkon, 2019-ben elérjük majd a 30-at is. Bízunk benne, hogy ügyfeleink továbbra is velünk tartanak!