A rekordszámú kiállítók között az IPSO, a mosodai gépek képviselője

Idén is részt vett a BEPATEK Kft. a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége közgyűlésén, ami ezúttal jubileumi alkalom volt.

A cég 2011 óta rendes társult tagja az 50 éves fennállását ünneplő Szövetségnek, így résztvevője a rendezvényeknek, kiállításoknak. A Közgyűlés napját a hagyományok szerint szemináriumi sorozat előzte meg, melyen magyar és külföldi előadások hangzottak el a friss trendekről, marketing, jogi, innovációs témákban. A rendezvénynapot “Az Elmúlt 50 Év” kiállítás megnyitója zárta. Másnap a Közgyűlésen a házigazda köszöntője után elnöki beszámoló hangzott el, majd a turizmus aktuális kérdéseivel folytatódott a plenáris ülés. A rendezvényen személyi változásokat is bejelentettek, január 1-től Könnyid László elnöki munkáját Flesch Tamás eddigi alelnök veszi át. A jubileum páratlan gálavacsorával zárult, ahol Széll Tamás Bocuse d’Or nyertes séf ételeit kóstolhatta meg a 300 vendég.

A legutóbbi ciklusban sok újítás valósult meg, mint például a Családbarát Szálloda védjegy, valamint az Igazgatók reggelije, de szó esett arról is, hogy a társult tagok hangsúlyosabban jelenhessenek meg a Szövetség életében. Az MSZÉSZ leköszönő elnöke, aki interjúban elmondta véleményét a BEPATEK által forgalmazott IPSO ipari mosodai berendezésekről is, többek között hangsúlyozta, hogy fontos a szervezet számára a társult tagok tevékenysége, s utódjával együtt megoldást kívánnak találni a beszállítók panaszaira.