Gépész Stand Up – CERTUSS gőzfejlesztő módra

Kedden zárult az Aktív Épületgépészek Klubja a MÉGSZ szervezésében. Idén a BEPATEK Kft. négy másik céggel szakmai partnerként volt jelen a hat alkalomból álló rendezvénysorozaton.

Az utolsó állomás öt hazai nagyváros után Szegeden volt, a szakmai roadshow hangulatának megfelelően az egyetemi JATE Klubban. A pörgős céges előadásokra alapozó, ugyanakkor vidám, laza hangulatú találkozók a cégvezetőket és az egyetemi hallgatókat egyaránt vonzzák, megfelelő alkalmat találva így a közös gondolkodásra és akár a munkaerő toborzására is. Az estéket minden egyes alkalommal egy – egy neves stand up komikus előadása zárta nagy sikerrel.

Cégünket Biberika János energetikai mérnök, gőzfejlesztő üzletág vezető kollégánk képviselte, aki elmondta, hogy a kötöttebb szakmai konferenciákhoz képest hatékonyabbnak találja ezeket a találkozási lehetőségeket.

CERTUSS

 

Az előadás szakmaisága nem csorbul, a közönség ugyanazt az információt kapja meg, mégis az oldottabb hangulat könnyebbé teszi a kommunikációt akár a leendő üzleti partnerekkel is. Előadóként pedig a humor is nagyobb szerepet kap előadásában, amit – este lévén – a fáradó közönség is díjazni szokott.