10 évnyi tapasztalat mosodai gépekkel, gőzfejlesztőkkel egyaránt

Motyovszki Tibor szervizcsapatunk egyik meghatározó tagja. Lassan 10 éve találkozhatnak vele ügyfeleink a BEPATEK Kft. képviseletében egy-egy szervizkiszállás alkalmával, tehát nem ma kezdte a szakmát, és van tapasztalata gőzfejlesztők és mosodai gépek terén egyaránt. 

 

Mióta dolgozol pontosan a cégnél?

2010. 02. 01 óta  dolgozom a Bepatek Kft-nél. Teljesen más területről kerültem az ipari környezetbe. 

Hogy megy az együttműködés a kollégákkal, hogyan segítitek egymást?

 Azt gondolom, hogy jó az együttműködés (persze mindenen lehet még egy kicsit csiszolni). Korábbi munkahelyeimen a feladatköröm egyszemélyes volt, itt szerencsére egy jó szervizcsapattal jó tapasztalataim alakultak ki a csapatmunka terén. Az irodában, mikor összefutunk, a beszélgetések nagyon hamar a napi tapasztalatokra, feladatokra terelődnek, s ilyenkor megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, tapasztalatokat. Ha egy-egy esetnél elakadunk, mindig van akit felhívhatunk támogatásért.

Van-e olyan dolog, ami nehézséget okoz a munkavégzés során? Mi a legnehezebb? Milyen kihívások vannak a munkádban? 

Kihívások az új gépek, hiszen itt a technika is fejlődik, azzal is lépést kell tartani.

Az ipari gépeken túl egyéb kihívások is vannak. Tibor egy sumo mérkőzés után. 🙂

S néha előfordul egy-egy már megoldhatatlannak látszó hiba, ami mégis elhárul. Számomra az a legnehezebb, ha látom, hogy emberi gondatlanság miatt lepusztulnak gépek, vagy pazarolják az energiát, miközben tudják a megoldást, de nem tesznek érte semmit. Nehézséget az okoz, ha a javításhoz előzetesen egyeztetjük, hogy nagy hely kell, érkezéskor pedig más látszik. sokszor már a megérkezéskor azt kérdezik, mikor használhatják újra a gépet. A megelőző karbantartások során nem csak „megsimogatjuk” a gépeket, alaposan átvizsgáljuk, a felmerült hibákat lehetőség szerint a helyszínen, az autónk raktárkészletéből orvosoljuk is. Így nem lehet kimondani sosem, hogy 1 óra múlva lehet használni.

 

 

 

 

 

Ha nem dolgozol, akkor mivel töltöd az időd legszívesebben?  

Szeretek utazni, kirándulni, gyógyvizekben megmártózni. Sajnos mostanában kevés lehetőségem volt erre, kertes családi ház felújítása, szépítése, kert kialakítása köti le a szabadidő nagy részét.

Hogyan jellemeznéd önmagad?

Azt gondolom, hogy pozitív gondolkodású, alapvetően jó kedélyű, kicsit vicces, aki igyekszik a legjobb tudását adni.

Mit szeretnél, milyennek látnának a munkatársaid?

Csak egy kicsit számít, hogy mások mit gondolnak rólam (illetve kevés ember véleménye fontos).

Tibor a középpontban egy csapatépítő játék alkalmával.

Villám ötös:

  1. Kedvenc étel? Egy ételt nem tudok kiemelni, de a túrós csuszától (tepertővel) a csülkös körömpörköltig sok mindent szívesen fogyasztok.”
  2. Álomautó? “Sajnos nagyon kevés típushoz volt szerencsém, s ráadásul használati tárgynak tekintem az autót. Kedvelem a nagy járműveket. Amit szívesen kipróbálnék az egy rally autó, lezárt (biztonságos) erdei utakon, egy kamion az országúton és off-road pályán, és egy nagyobb teljesítményű nagyon kényelmes autóval autózni. Nem vagyok márka függő.”
  3. Olyan terv, amit mindenképp végig szeretnél vinni még az életedben? “Megélni a nyugdíjazást, s pár évig élvezni is azt.”
  4. Példakép? “Az apám.”
  5. Mottód? Csak az nem sikerül, amit meg sem próbálunk!”