Gőzfejlesztő a fagyasztott élelmiszerek gyártásában – külföldi kitekintés

A németországi Stannecker GmbH több mint 20 éve hűséges CERTUSS ügyfél. A prémium fagyasztott élelmiszerek előállításával foglalkozó cég termékei készítése során gőzt használ főzőkazánjaihoz, blansírozó berendezéséhez, vízmelegítő berendezéséhez és rekeszmosó rendszeréhez.

Miközben egy meglévő JUNIOR 600 gőzgenerátort kiegészített az új UNIVERSAL 850 TC-vel, gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy az UNIVERSAL TC az összes termelési igényt egyedül is képes kielégíteni a jobb teljesítményigényhez való jobb alkalmazkodóképesség miatt.

Mindez meglepő, ugyanakkor örömteli hír volt a kezelő számára. Az olajfogyasztás is érezhetően csökkent. Ez az üzemanyag-megtakarítás a CERTUSS innovatív moduláló kimenetének tulajdonítható. A régebbi CERTUSS JUNIOR 600 most tartalék kazánként szolgál.

„Az ilyen gőzfejlesztők kis helyigényűek, igazából bármely ajtón beférnek, és nem igénylik a német TÜV ellenőrzését. Nagyon elégedettek vagyunk a CERTUSS rendszereinkkel és az ügyfélszolgálati munkatársak gyorsaságával, készséges hozzáállásával is.” – mondja STEFAN FEYERABEND, műszaki vezető

A mindenkori gőzigényhez történő azonnali teljesítménykövetés energia és költségmegtakarítást eredményez az elektronikus tüzeléstechnikai menedzsmenttel és pilótaégővel ellátott Certuss gőzfejlesztőknél.

A CERTUSS gőzfejlesztők a szabályozás szempontjából kompatibilisek a többi CERTUSS kazánnal, függetlenül az égés típusától, megkönnyítve egy adott korszerűsítést.

 

VEVŐ

Stannecker GmbH
Ortenburg, Németország,
www.stannecker.de

 

KÖVETELMÉNYEK

A meglévő CERTUSS JUNIOR 600 gőzfejlesztőt rugalmasan és megfelelően felszerelve a folyamatos termelésnövelés érdekében 1000 kg / h-ig terjedő gőzkibocsátásra kell fejleszteni.

 MEGOLDÁS

A meglévő JUNIOR 600 kiegészül egy új olajjal fűtött CERTUSS UNIVERSAL 850 TC-vel, amelynek gőzkibocsátása 850 kg / h.