A munka- és védőruházat higiénikus tisztítása cégen belül ma kulcskérdés

Dolgozóinak ruházata számos szennyeződéssel találkozik nap, mint nap, legyen szó vegyszerekről, olajról, vagy egy adott termelési folyamat során keletkező anyagokról. Sajnos a jelen helyzetben fokozottan kell ügyelni ezeken a szennyeződés – típusokon túlmenően a kórokozókra, mert ezek megjelenése, elszaporodása veszélyeztetni a napi termelési ügymenetet is.

A tisztításra, mosásra tapasztalataink alapján több mód is rendelkezésre áll ipari, illetve termelő üzemek esetén. Sok helyen a munkatársak saját maguk mossák védő-, munkaruhájukat, s van, ahol bérmosatást végeznek. Ügyfeleink között találunk azonban olyan felelős gyárakat, üzemeket, ahol saját ipari mosógép beüzemelésével biztosítják a munkaruha maximális higiéniáját, így külső forrásból nem kerülhet be semmilyen kórokozó az üzem területére a munkaruhákon keresztül.

Mi fontos a munkaruhák tisztán tartásához?

  1. megfelelő hőfok
  2. szennyeződéseket eltávolító speciális mosószer, akár fertőtlenítő, ami ugyanakkor védi, kíméli a drága munkaruhákat
  3. elkülönített mosás a többi (otthoni) szennyestől

 

Milyen előnyökkel jár, ha cégen belül marad a mosatás?

  1. ellenőrzött mosási körülmények
  2. megfelelő tisztítószerek használata
  3. drága munkaruhák minőségének védelme, így hosszú távú használhatóságának biztosítása

Fontos látni, hogy a munkaruha úgy tudja betölteni valódi funkcióját, ha azt megfelelő, ellenőrzött körülmények között tisztítják, s mi lenne ellenőrzöttebb és leginkább szeparálhatóbb, mint a saját cégünk kapuján belüli tisztítás?

Kérjen referenciát, vagy akár ajánlatot kötöttségek nélkül egy könnyen kezelhető ipari mosógépre dolgozóinak, és cégének védelme érdekében! Nézze meg gépkínálatunkat:

https://iparimosogep-bepatek.hu/termekek/moso-csavarogepek/