Miért érdemes a bepaTech ipari mosógépeit választani?

Avagy a bepaTech EH ipari mosógépek technológiai tulajdonságai

Korábban már beszámoltunk arról, hogy mi a legfőbb tulajdonságai a EH sorozat ipari mosógépeinek. Mostani cikkünkben azokról a technológiai újításokról beszélünk, amelyek meghatározóak ezeknél a berendezéseknél, hiszen megkönnyítik, ugyanakkor hatékonnyá teszik a mosodai munkavégzést.

A gépek ergonómikus kialakítása egyértelműen a kezelő személyzet munkájának megkönnyítését szolgálja.

A nagy átmérőjű, könnyen zárható ajtónyílás az egyszerűbb berakodást segíti.  

Sokrétű, de egyszerű programozási lehetőséget nyújt a vezérlés, amit a kezdőtől a haladó felhasználókig mindenki szívesen használ. A szerviztechnikusok munkáját is támogatják, hiszen az alkatrészekhez kényelmesen hozzáférnek, így segítve a karbantartást.

Kímélő, takarékos megoldások

Minimális vízszint mellett a mosógép perforált dobbelsőjén keresztül visszakeringetett vízzel biztosítja a víz megfelelő esését, áramlását, így növeli a mosás mechanikai hatását, csökkenti a ciklusidőt és vizet takarít meg. Ezt a technológiát Aqua Fall vízáramoltató rendszernek hívják. A vízhez kapcsolódik az Aqua Mixer rendszer is, amely a forró és hideg víz összekeverésével igen pontos hőmérséklet beállítására és a folyamatos vízhőmérséklet tartására alkalmas. A hőmérséklet szenzornak és az előre programozott vízszintmérőnek köszönhetően energiát takarít meg és csökkenti a mosási ciklusidőt. A ruhára a bekevert víz érkezik, nem külön a meleg és hideg, mely kíméli a textíliát.

Gdrive techológia lehetővé teszi a sebesség ellenőrzését, az egyensúly megtartását, a zaj csökkentését (70 dB alatti zajszint), csökkenti a rezgést és kevésbé koptatja az alkatrészeket. Mindez a kifinomult vezérlő és a kommunikációs rendszer inverterrel, a motorral és a mikroprocesszorral való összeköttetésének köszönhető. A gépeket gyorsabban, rugalmasabban telepíthetjük, mert szabadon állóak, nem igényelnek rögzítést. 

A G-faktorról mosodai berkekben sokat beszélnek, nem hiába. A bepaTech EH mosógépekre tényleges 400 G faktor jellemző, amit több, hosszú időn át tartó teszt is megerősít. Mit jelent ez? A dob más gyártókhoz képest hamarabb éri el a végső centrifugális fordulatszámot, így csökken a mosási idő vagy csökken a nedvességtartalom a ruhákban. Előnyei: Csökkenti a szárítás energiaköltségét és akár 50%-os megnövelt mosodai termelékenységet is elérhetünk a száradási idő csökkentésével. A rövidebb száradási idő csökkenti a ruhanemű kopását, így meghosszabbítja a textil élettartamát. 

A dob AISI-304L rozsdamentes acélból készült ózon kompatibilis Viton (tömítő) gyűrűvel. Fontos, hogy kíméli a textilt, szövetet is, mert a tölcsérkialakítású lyukak biztosítják, hogy a textil a mosás során ne sérüljön, valamint a elősegítik a víz gyors kiáramlását az utolsó centrifugálás során. Mindez alacsony maradéknedvesség tartalmat eredményez, meghosszabbítva a textil élettartamát.

Az ipari mosógép rendszere automatikusan beállítja a vízfogyasztást és a betöltési időt a töltet súlyának, a textil típusának, a programnak megfelelően a textil vízfelvevő képessége alapján. Ez a Smart Load, azaz automata vízfelfevő technológia.

A mosógépek a WET Cleaning Redy tulajdonságának köszönhetően a nedvestisztításra is alkalmasak. Így ideális a finomszövetek kezeléséhez, teljesen irányítható, konfigurálható a mosási ciklus minden paramétere. Az Inteli Control lehetővé teszi a textil mozgásának irányítását, a vízfeltöltést és ürítést mechanikai beavatkozás nélkül, valamint a hőmérséklet pontos ellenőrzését a mosási ciklus közben. (+/- 1°)

Megbízható saját tervezésű és gyártású leeresztő szeleppel rendelkeznek a HS ipari mosógépek, amely megakadályozza a váratlan gépleállást, így csökkentve a karbantartási költségeket.

Felhasználóbarát kialakítás

A EH 6040, 6057, 6085, 6110 modelleknél elérhető az Easy Load technológia, azaz a könnyített adagoló rendszer. A berakodás alatt a textilt víz segítségével tömörítik, hogy az operátor munkáját megkönnyítse. Ezt a vizet a mosási ciklus során a gép felhasználja. A kirakodás közben a dob elforgatható az utolsó centrifugálás után összegabalyodott textília könnyű kiszedése érdekében. Valamint a munkát segíti ezeknél a típusoknál az, hogy a gép dönthető, így könnyebb a be- és kirakodás.

+ 1 érv a bepaTech mosógépei mellett: