Ön itt van most:

> Cikkajánló  

A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
Sóhiány riasztó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Biberika János   
2009. augusztus 25. kedd, 07:55

Egy kazán dugulásának lehetséges oka

Ha eldugul egy kazán az egy technológiai folyamatban és így a termelésben komoly problémákat okozhat.

- termeléskiesés

- savazás ( ez akár több 100 ezer Ft-os kárt is jelent)

- csőkígyócsere (a kár több milliós nagyságrend)

- a hatásfok folyamatos romlása

Ennek okai elsősorban kezelői figyelmetlenségből adódnak, amikor a vízlágyító sólé tartályba nem elegendő sót tesznek, vagy nem tesznek.

Megoldás lehet egy egyszerű utólagos beszerelése a sóhiány riasztónak, amelyet a problémával szembesülő ügyfelek raktárról elérhetnek a Bepatek Kft-től.
Ajánlatért forduljon a kft. munkatársaihoz.

 

 

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.