Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Cégek Lolly Édesipari Kft.

> Cikkajánló  

„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”„Mert nem mindegy, hogy mit eszünk”
2017. június 29., csütörtök | vitezeva
 – Győri Jánossal, a Zádor-Hús Kft....
Bővebben >>
Lolly Édesipari Kft. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2015. július 01. szerda, 00:00

Nyalókák CERTUSS-szal

Lolly Édesipari Kft terméke Lolly Édesipari Kft terméke

Gyermekkorunk kedvenc színes nyalókáit, és cukorkáit gyártja a Bepatek Kft egyik partnere, a Lolly Édesipari Kft, ahol egy CERTUSS Junior 200 kg/h típusú gyors-gőzfejlesztő telepítése történt 2014-ben.

A tulajdonos a 80-as évektől gyárt édességeket, korábban mint egyszemélyes vállalkozó az édesapja nyomdokait követve. 1997-ben alakult a ma is ismert Lolly Kft. társasággá. Azóta tevékenysége sikerességének köszönhetően folyamatosan bővíti a létszámot és a termékpaletta is változik. Az „új kor” kihívásának megfelelve már multinacionális cégek polcain is elérhetőek termékei amellett, hogy természetesen a hagyományosnak tekinthető vásáros piacokon is megtalálhatóak.
Lolly nyalókák Lolly nyalókák Lolly medve cukor Lolly medve cukor Lolly törökméz Lolly törökméz

A Lolly üllői cukorkakonyha célja, hogy a hagyományos ízvilágot fenntartsa és a Lolly édességeken keresztül előtérbe helyezze a tradíciókat, mely révén gyermekeink és unokáink is megismerik a klasszikus finomságokat. Fontosnak tartják a magyar ízeket, amik mindig is elsőbbséget élveznek a megújuló termékpalettájukon.
A CERTUSS gyors-gőzfejlesztővel a vákuum-üstöt fűtik, valamint a kemény cukorkák alapanyagát főzik fel. A berendezés napi 12 órát üzemel, problémamentesen.

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.