Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Hírek Utánpótlás a BEPATEK-nél

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Utánpótlás a BEPATEK-nél PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vitéz Éva   
2017. március 20. hétfő, 11:00

Sokadik alkalommal látogattak el cégünkhöz a Budapesti Műszaki Egyetem legfőképp gépészmérnök, energetikai mérnök és hőerőgépész hallgatói, hogy meghallgassák Biberika János izgalmas és tartalmas előadását a BEPATEK-CERTUSS gyorsgőzfejlesztők működéséről.

 

Negyven fiatal tekintette meg az interaktív, közel két órás bemutatót, majd – hogy ne feledkezzenek meg az egyetemi létről – rövid kvíz keretében adhattak számot az újonnan tanultakról nyereménycsomagért cserébe. A nyertesek meghívást kaptak a cégünk által szervezett, ebéddel egybekötött céglátogatásra a dabasi King Stone Chemicals gyárába.
Többen jelezték, hogy szívesen vennének részt cégünknél nyári szakmai gyakorlaton, melyek szervezése már el is kezdődött.
 A BEPATEK Kft. ügyvezetője, Rákos Csaba fontosnak tartja, hogy minél több fiatal ismerje meg a gőzfejlesztők működését, mert olyan szakmáról beszélünk, amelyre külön tantárgy kifejezetten nem épül a felsőoktatásban, pedig közel 80 iparágban használják a gőzt, beleértve az élelmiszeripart, vegyipart, hogy a legnépszerűbbeket említsük.
 Az április hónap sem marad utánpótlás nevelés nélkül, hiszen a hónap végén a gödöllői Szent István Egyetem hallgatóit látjuk vendégül.

 

 

 

 

 

 

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.