Ön itt van most:
Címlap Gőzfejlesztés Rovatok > Termék, Technológia Újdonság a gőzfejlesztésben

> Cikkajánló  

A pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerávalA pálinkafőzés hőtani vizsgálata hőkamerával
2017. augusztus 28., hétfő | Virág Ádám, Csendes Zsolt, Laza Tamás
 A laboratóriumban készített "élet vize" A...
Bővebben >>
Kis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvérKis helyigény - sok gőz: JUNIOR - a kistestvér
2017. június 28., szerda | vitezeva
Több mint 300 üzemben...
Bővebben >>
Újdonság a gőzfejlesztésben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2011. január 03. hétfő, 00:00

 

Új high-tech berendezés a CERTUSS-nál!

  elektromos gőzfejlesztő

A nürnbergi Brau Messe-n került bemutatásra a CERTUSS új elektromos gőzfejlesztője, amelyre mind a német CERTUSS vezetősége, mind pedig a fejlesztési osztálya büszkének vallja magát.
A CERTUSS E6-72M új generációja egyesíti a már bevált CERTUSS minőséget az innovatív design-nal.
A CERTUSS gőzfejlesztő már évtizedek óta a biztonság, megbízhatóság és hatékonyság mértéke. A sikeres E 6 -72M legújabb generációja továbbfolytatja ezt a hagyományt, és ezen felül néhány lényeges ponton még javulni is tudott.

Egyszerűsített használat:

Egy optimális vezérlésen és egy újonnan megformált kezelői felületen keresztül a használat jelentősen leegyszerűsödött, egyértelműen felhasználóbaráttá vált. Az eredmény egy intuitív, könnyen érthető kezelés az E-6-72 M sorozat minden készüléke esetében.

Jobb karbantartási és telepítési feltételek:

Egy újszerű, intelligens ajtórendszer gondoskodik az optimális hozzáférhetőségről a legkisebb helyiségekben is. Optimális oldalburkolat biztosítja az egyszerű karbantartást. Széles, erős állófelületek biztosítják a szemközti vagy akár az oldali emelési, szállítási lehetőséget. Az új felépítmény egy belső vázrendszeren keresztül daruszállítás esetére csavarozási csatlakozási pontokat kínál.

Időtlen, magas színvonalú design:      

A homlokzat egyenes, leegyszerűsített alakjával egy új, egyértelmű termékidentitás keletkezett. A letisztított és arányos külalak alátámasztja a megbízhatóságát és erőteljességét ennek az új termékgenerációnak.

A számos javulás egy átfogó újjáalakítási folyamat eredménye, melyet a CERTUSS-nál a SJC Team (SarahJanboeckeCreatives www.sarahjanboecke.com) támogatott. A CERTUSS hosszú távú tapasztalatára és teljes egészében az SJC csapat know-how-jára alapozva, mindenekelőtt egy „teljesítményjegyzéket” készítettek, melyben a kazán felé támasztott minden igény a teljes életcikluson keresztül felsorolásra került.  Ez különösen fontos, mivel ipari környezetben egy termék felé támasztott különleges igények sajátságos figyelembevételt igényelnek a termék alakjával kapcsolatban. A tulajdonképpeni design-folyamat kapcsolata, azon túl a jó együttműködés a külső és belső szakemberekkel az implementációs időszakban döntő jelentőségű volt. Az alaktervezés és a mérnöktechnika szoros együttműködéseként a kazán egy teljesen új megjelenése fejlődött ki.

Az eredmény látható. Az új E6-72 M sorozatú kazán összeköti a már bizonyított CERTUSS minőséget, a biztonságot, megbízhatóságot és hatékonyságot egy jobb terméklogisztikával és egy jobb ergonómiával. És az egész még jól is néz ki!

Az új fejlesztés 2011-től a CERTUSS magyarországi képviseleténél, a Bepatek Kft-nél elérhető.

Érdeklődését a Bepatek Kft. munkatársai várják a 06-23-521-521-es telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.