Ön itt van most:
Címlap Mosodatechnológia Rovatok > Hírek Bepexpo 2015 új IPSO arculattal

> Cikkajánló  

Nincs megjelenítendő elem, kérem ellenőrizze a beállításokat!
Bepexpo 2015 új IPSO arculattal PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Andrea   
2015. október 16. péntek, 00:00

Óriási érdeklődés

Bepexpo 2015 IPSO házivásár Bepexpo 2015 IPSO házivásár

Új IPSO arculattal, új gépparkkal várta vendégeit a Bepatek Kft. az IPSO mosodai üzletága számára megtartott házi szakkiállításán, amelyre a várakozásokat is felülmúló érdeklődést mutatkozott. Az esemény sikerességéről az IPSO nemzetközi hírlevelében is beszámolt.

Csányi János az IPSO értékesítési vezetője Csányi János az IPSO értékesítési vezetője Bepatek Kft új IPSO arculattal Bepatek Kft új IPSO arculattal
Az IPSO mosodatechnológiai márka világszintű egységes arculat kialakítását vezette be idén, amelyben az egyik kiemelt európai partnere a Bepatek Kft.
Az arculattal egy olyan technológiai és minőségi színvonalat kívánnak hangsúlyozni, amely pozíció az IPSO-t a korábbi években a világ egyik vezető ipari mosodatechnológiai gyártójává emelte.

Rákos Csaba és Csányi János bemutatja az FCIR kalander használatát Rákos Csaba és Csányi János bemutatja az FCIR kalander használatát Új IPSO berendezések Új IPSO berendezések
Nem csak az arculat, hanem sok újdonság is jelzi az IPSO brand piaci pozícióját. Jelenleg a legjobb és legerősebb garanciális feltételt nyújta a piacon. Az IPSO a berendezések kritikus elemeire 5 év! garanciát ad.
A gépek úgynevezett "OKOS" technológiákkal bővítettek, amelyek a textíliák állagának megóvása mellett üzemeltetési költségben nagy százalékot spórolnak meg a felhasználóknak.

Rákos Csaba, Horváth Andrea és Joze Eder Rákos Csaba, Horváth Andrea és Joze Eder
Smart Iron technológiai elnevezéssel pl. olyan szalagos kalandereket gyártanak, amelyek hosszanti hajtogatóval, kétoldali működtetéssel könnyítik meg a személyzet munkáját, így teszik azt hatékonyabbá.

Tekintse meg az új arculatot az IPSO weboldalán is: a www.iparimosogep-bepatek.hu oldalon.

 
---
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.