Csinos mosónő várta a BME hallgatóit a BEPATEK-nél

Ez az év sem telik el egyetemi hallgatók nélkül a BEPATEK Kft.-nél. A tavaszt a Budapesti Műszaki Egyetem energetikai mérnök és gépészmérnök, illetve hőerőgépész hallgatói nyitották céglátogatással.

Biberika János előadása a délelőtti turnusnak

A most már hagyománnyá vált rendezvény keretében bemutatásra került a CERTUSS gyorsgőzfejlesztők ipari felhasználása, működése, a látogatók a bemutatóteremben megtekintették a segédberendezéseket, továbbá, hogy felidézzük az egyetemi hangulatot, rövid kvíz kitöltésével mutathatták meg frissen szerzett tudásukat a hallgatók, amit érdemjegyek helyett ajándékkal jutalmaztunk.

 

Tudva lévő, hogy cégünk a gőzfejlesztők mellett mosodai berendezések forgalmazásával is foglalkozik, s nem egyedi, hogy az egyes mosodai gépek fűtését, üzemeltetését gyorsgőzfejlesztővel látják el bizonyos intézményekben. Az alapelv bemutatására és érdekességképp egy makettet, mini gőzkazán által működtetett préselt lemezből készült, régi időkre emlékeztető mosónő modellt is megcsodálhattak a fiatalok, amelyről készült felvételt alább Ön is megtekintheti.

 

 

Amennyiben érdeklődik a gőzfejlesztők iránt, és szívesen venne részt hasonló rendezvényen, keressen bennünket a marketing@bepatek.hu email címen.